Fem aktiviteter åbne for tilmeldinger

Kunstner Elisabeth Kiss kommer til Maribo i uge 41. Foto: Morten Bencke

Permanent kunstværk til ungdomsskole

I løbet af Maribo Craft Days forvandles Ungdomsskolen Lollands kedelige grå væg til et kunstværk.

Under festivalen vil Elisabeth Kiss fra kunstnerduoen KONTO i samarbejde med ungdomsskolen i Maribo male et helt nyt gavlmaleri på ungdomsskolens gavl. 

Elisabeth Kiss er tekstildesigner og billedkunstner. Hun har en master i tekstildesign fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. “Jeg arbejder i spændingsfeltet mellem design og kunst, hvor jeg skaber farverige værker, der spænder fra udsmykning af totale rum til mindre tekstil værker”, fortæller hun.

Udover Elisabeth Kiss’ egen praksis er hun også en del af kunstnerduoen K-O-N-T-O, der undersøger grænselandet mellem design og kunst. 

Elisabeth Kiss og eleverne på Lolland Ungdomsskole forvandler skolens væg til et kunstværk i løbet af uge 41. 

Fem aktivitetstilmeldinger åbne nu

For de fleste aktiviteter ved festivalen for magiske hænder der kræver tilmelding, åbner tilmeldingen 1. august. MEN de foredrag og workshops vi inviterer til i samarbejde med AOF, åbner tilmeldingen nu. Så vil du sikre dig en plads til Signe Wenneberg, Puk Hyllested Hansen og Anne Kirketerps aktiviter – kan du klikke ind hos AOF og booke en billet allerede nu. Signe Wenneberg holder sit foredrag en gang, men på grund af pladsbegrænsning i Globen deles arrangementet i Visual Climate Center i Holeby op i to. En gruppe der besøger Globen før foredraget og en gruppe der besøger Globen efter foredraget. Anne Kirketerp fortæller om craft-psykologi i Maribohallerne, mens du selv har fingrene i gang med noget håndarbejde. Puk Hyllested Hansen står for to forskellige evnts. Et hos Familieringen hvor du lærer at lave dine egne stempler til art journals og et foredrag om at transfomere sit liv med taknemmelighed der holdes hos Frivilligcentret. Til disse aktiviteter sker tilmelding via aof.dk/kurser

Sponsorer og samarbejdspartnere

Flere lokale virksomheder og foreninger har allerede meldt sig og vi håber, der er endnu flere på vej. Sponsorer og samarbejdspartnere gør det muligt at invitere aktører, der ellers ville være for bekostelige at få til Maribo.

Signe Wenneberg, Puk Hyllested Hansen og Anne Kirketerp præsenteres for eksempel i samarbejde med AOF Lolland. Men også Lolland Ungdomsskole, Globen, Frilandsmuseet og ikke mindst Maribo Handel bakker op om festivalen for de magiske hænder på forskellig vis.

Det udmønter sig for eksempel i, at Signe Wenneberg holder foredrag på Globen. Så når man køber billet til arrangementet med hende hører der en tur i Globen med i prisen.

Der kommer også to andre arrangementer i Globen, en dag med en almindelig fremvisning og en dag, hvor man laver bæredygtig mad med kokken fra Factory Lodge.

Sponsorer er meget velkomne, de gør det muligt at tilbyde flere og større aktiviteter under festivalen for magiske hænder. Vi sender derfor stor tak til Birthe Lise i Søpark kiosken der netop har givet os økonomisk støtte. 

Bekræftede aktører

Listen over bekræftede aktører og steder for aktiviteter bliver dag for dag længere og længere. Projektteamet arbejder på højtryk for at matche aktører og lokationer. I næste nyhedsbrev præsenterer vi endnu flere af festivalens aktører. Kan du ikke vente, så klik ind på maribocraftdays.dk hvor nye aktører løbende lægges ind.

Få spændende nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder