Skip to content Skip to footer
Har du brug for ny inspiration?

En uge fyldt med craft og hygge

  • Et paradis for craft entusiaster
  • Hyggelige historiske rammer
  • Fokus på håndlavet håndarbejde og håndværk 
  • Plads til farver og fællesskab
Craft elskere
fra Danmark & Tyskland
Ingen
skjulte gebyrer
Nemt tilgængeligt
midt på Lolland
Oplevelser for
hele familien
Gode muligheder
for overnatning
Lækre
spisesteder

Ofte stillede spørgsmål

Foruden de fem håndarbejdsbutikker og de mange craft oplevelser bliver der masser at lave i uge 41 i Maribo og omegn. 

Blandt oplevelserne på Lolland nær Maribo er Naturpark Maribosøerne, Dodekalitten, Fuglsang Kunstmuseum, Havnebyen Nakskov, Frederiksdal Gods, Maribo Domkirke og Knuthenborg Safari Park.

Derudover kan du af lækkerier bl.a. finde de prisvindende kirsebærvin fra Frederiksdal Gods, lækre øl fra Krenkerup og Danmarks bedste rugbrød fra Pabst Bakery. I Maribo finder du flere restauranter, der serverer de gode lokale råvarer. 

Maribo Craft Days tiltrækker  craft aktører fra hele landet. Der er både kurser med nogle af de dygtigste aktører indenfor håndarbejde og håndværk og uformelle drop-in værksteder. Du kan opleve mere end 50 forskellige aktiviteter i løbet af ugen. Se programmet

Maribo rummer ikke mindre en fem unikke håndarbejdsbutikker og Lolland har et hav af mennesker, der er gode med deres hænder. Fra professionelle quiltere til guitarbyggere og stenhuggere. Maribo har en fantastisk natur og hyggelige omgivelser og er den perfekte setting for Maribo Craft Days. 

Maribo Craft Days er skabt og skabes af dem, der elsker at bruge deres hænder. I Maribo er der ikke mindre end fem unikke håndarbejdsbutikker og det var én af dem, BEO BEO Quilteværksted, der fik lokket de andre med. Med hjælp fra Iværksætter Lolland og Maribo Handel blev Maribo Craft Days realiseret og nu kommer folk for nær og fjern for at opleve en uge, hvor vi sammen handler for fremtiden. 

Vi anbefaler at du kigger mod Milling Hotels Maribo Søpark, der er med til at gøre Maribo Craft Days muligt. De har et specialtilbud i ugen, hvor du kan booke et værelse for to på hotellet inkl. morgenmad til 699 kr. (Værdi: 949 kr.) under Maribo Craft Days. Brug rabatkoden Craft2020, når du ringer og bestiller.

Derudover er der i Maribo Ebsens Hotel og også vandrerhjemsmuligheder. Det er dog en god idé at booke i god tid, da der hurtigt kan blive fyldt op i byen i denne uge. Check Visit Lolland-Falster for flere gode tips. 

Maribo ligger i centrum af øen Lolland. Der er muligt at komme frem både med bil og tog. Check en uddybet transport guide her

 

Til Maribo Craft Days vil vi gerne skabe plads til alle, så derfor er hovedparten af aktiviterne med gratis entré.  Enkelte aktiviteter kræver tilmelding og/eller koster et gebyr, der går til udgifter til materialer eller underviser. 
De lokale butikker og foreninger i Maribo stiller deres fine lokaler til rådighed og sammen med frivillige kræfter gør de det muligt for os alle at dele vores passion med hinanden. Vi håber at du vil møde folk med et smil og bakke om alle dem, der har givet lidt af deres tid for at vi kan gøre Maribo Craft Days til virkelighed. 

Dem kan du møde

Bodil Egeberg - Maribo Craft Days
Professionel quilter

Bodil Egeberg

Jeppe Røpke - Maribo Craft Days
Motorsavskunstner

Jeppe Røpke

Aktiv syer og butiksejer

Mariann Christensen

Herdis Balle - Broderimagasinet
Håndarbejdslærer og butiksejer

Herdis Balle

Herdis er uddannet håndarbejdslærer og har i mange år undervist på forskellige aftenskoler. Igennem mere end 60 år har Herdis dedikeret sig til håndarbejdet i sin lille butik, Broderimagasinet, på Østergade i Maribo.

Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.