Har du magiske hænder?

Så er det nu, du skal til tasterne, hvis du vil være aktør på dette års Maribo Craft Days. Fra 1. maj til 1. juni kan du ansøge om at komme med som aktør på festivalen for magiske hænder.

Festivalen der afholdes i uge 41 i Maribo skal byde på en meget bred vifte af håndarbejdere, håndværkere, kunsthåndværkere og folk med bæredygtighed på dagsordenen. Som aktør kan du være med en dag eller alle seks. Det er muligt at søge om at sidde et bestemt sted, men vi kender endnu ikke alle steder, hvor der skal være aktiviteter.

Projektteamet tager kort tid efter 1. juni stilling til, hvem der bliver plads til på Maribo Craft Days 2021.

Broderist Trine Runge Jensen kommer til Maribo. Foto: Anna Marín Schram

Broderist holder workshop på Munk Stuen

Vi er i fuld gang med at finde steder, hvor alle vores kommende aktører kan lave workshops, holde foredrag og debattere. I år har vi fundet et nyt, og må vi sige, ganske anderledes sted at holde en workshop: Værtshuset Munk Stuen.

Broderist Trine Runge Jessen, som netop er kendt for at drikke øl mens hun broderer, er begejstret for ideen med at lave en workshop på et værtshus. Og Adnan Camovic fra Munk Stuen synes også det er en sjov og god ide, så han sagde ja til at lægge værtshus til.

Trine Runge Jessen holder workshop på Munk Stuen 13. oktober.

Broderist Trine Runge Jensen kommer til Maribo. Foto: Anna Marín Schram

Malthe Skram og Anne Gyrite Schütt

Kunstner Anne Gyrite Schütt havde så god en oplevelse på festivalen sidste år, at hun er klar igen i år. Dels med et foredrag og dels med en workshop.

En anden der også deltager i Maribo Craft Days 2021 er den unge designer Malthe Skram. Han er vokset op i Maribo og er uddannet i design og business med speciale i fashion design. Han har fundet inspiration fra sin opvækst i Maribo, “især den landlige idyl” har inspireret ham.

Malthe Skram giver også et foredrag en af dagene.

Projektteamet fuldtalligt

Vi fandt en webudvikler!

Mette Gier Larsen, der har virksomheden Inno web er allerede i fuld gang med at optimere hjemmesiden. Klik ind og se, hvor flot den er blevet. Mette bor godt nok i Grindsted, men det betyder jo ikke noget, når det drejer sig om at lave hjemmeside.

Projektteamet for Maribo Craft Days 2021 ser nu således ud:
Projektleder Lasse Schwartz, LS@ivaerksaetterlolland.dk
Logistikkoordinator Amalie Knirke Thylkjær Jensen, partnerkoordinator Bodil Egeberg, bæredygtighedskoordinator Susana Toro Zapata, marketingkoordinator Lise Ravnkilde, fotograf Ingrid Riis og webudvikler Mette Gier Larsen.
Vi kan fanges på: hej@maribocraftdays.dk

Få spændende nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder