Projektteamet mangler en webudvikler

Udover hjælp fra de frivillige bag Maribo Craft Days, bliver der i år også ansat et projektteam. Ikke alle job er besat endnu, der mangler stadig en webudvikler. Vi leder efter en haj til WordPress. Stillingen er på 60 timer over de næste par måneder. 

Lasse Schwartz er gået i gang som projektleder for Maribo Craft Days 2021

Professionel projektleder på plads

Lasse Schwartz som selv deltog i Maribo Craft Days sidste år, er netop ansat som projektleder for dette års festival.

Den nye projektleder er allerede gået i gang med arbejdet. En af de først ting på hans program, er at finde steder til aktiviteter under festivalen, og gerne endnu flere steder end sidste år. For når Maribo Craft Days løber af stablen i uge 41, bliver det, hvis Coronarestriktionerne tillader det, med et større og mere alsidigt program end sidste år.

Flere kender måske Lasse fra hans arbejde i Lolland Kommune. Hvor han er projektkoordinator for Madfællesskab Lolland-Falster, det bliver han ved med, samtidig med han bliver projektleder for Maribo Craft Days.

Lasse har oprindelig en uddannelse som beklædningsformgiver på Hellerup Textil Akademi. Her havde han design af damebeklædning som hovedlinje, med rigtig meget vægt på de håndværksmæssige fag, som mønsterudvikling, drapering, syteknik, maskinstrik, skind og pels. Som færdiguddannet har han arbejdet med sit eget tøjmærke og blandt andet været med i flere fællesskabsbutikker i København og har også solgt sit design til butikker i Danmark og Norge.

I 2016-2018 uddannede han sig i ernæring og sundhed på Professionshøjskolen Absalon. For ham hænger mad og design fint sammen. Begge dele handler om at stimulere sanser. Og han bliver altid fascineret, når et objekt er skabt med overbevisning:

“Hvis skaberen er tro mod en stil, sit og sin proces, så kan jeg finde stor glæde ved objektet, også selvom det ikke nødvendigvis rammer min personlige smag. For mig er det netop det, der er så magisk ved det gode håndværk. Det kan formidle budskab, historie, nydelse og nogle gange forargelse, og så kan det selvfølgelig også skabe en stor nytteværdi og brugsglæde”, forklarer han.

Som projektleder for Maribo Craft Days glæder han sig især til at være med til at skabe mange gode oplevelser og til at vise Maribo frem til alle der besøger festivalen. Han drømmer om, at Maribo bliver sat på landkortet som centrum for godt håndværk og håndarbejde.

“Det vil være fantastisk, hvis alle ved, at man skal sætte kryds i kalenderen i uge 41, hvis man vil opleve unikt, bæredygtigt og smukt håndværk” ønsker han.

Tilmelding for aktører

Der er flere tidligere aktører, der allerede nu spørger om, hvornår man kan tilmelde sig til Maribo Craft Days 2021.

Det kan man mellem 1. maj og 1. juni.

Så hvis du vil være med som aktør til festivalen i uge 41, skal du klikke ind på maribocraftdays.dk og udfylde en ansøgning i løbet af maj.

Så snart tilmeldingen er lukket, går projektgruppen i gang med at udtage aktører. Alle der har ansøgt, får besked kort tid efter, om de får en plads eller ej.

“Vi vil gerne have så bredt et program som muligt og håber derfor på mange forskellige har lyst til at vise deres håndarbejds- eller håndværkskunnen frem”, siger projektleder Lasse Schwartz.

Maribo Craft Days på Instagram

Maribo Craft Days har netop fået en Instagramkonto. Her vil vi dele billeder og små videoer af flot håndarbejde og håndværk. Vores instagramkonto er nem at finde, den hedder maribocraftdays.

Få spændende nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder