Skip to content Skip to footer

Tilmelding craft aktiviteter

Kan du skabe magi med dine hænder?

Tilmeld dig Maribo Craft Days

  • Et paradis for craft entusiaster
  • Hyggelige historiske rammer
  • Fokus på håndlavet håndarbejde og håndværk 
  • Plads til farver og fællesskab
Craft elskere
fra Danmark & Tyskland
Ingen
skjulte gebyrer
Nemt tilgængeligt
midt på Lolland
Oplevelser for
hele familien
Gode muligheder
for overnatning
Lækre
spisesteder

Tilmelding craft aktiviteter

Navn

Efternavn

Email

Telefon

Hvilken dag(e) vil du gerne deltage? (vi prioriterer arrangører med mindst to dage)
Tirsdag d. 6. Oktober kl. 10-17Onsdag d. 7. Oktober kl. 10-17Torsdag d. 8. Oktober kl. 10-17Fredag d. 9. Oktober kl. 10-17Lørdag d. 10. Oktober kl. 10-14

Hvilke(n) type craft aktivitet(er) vil du gerne arrangere?
En workshop eller et kursus med brugerbetalingSalg af dine håndlavede produkterUdstillingEt drop-in værkstedLive demonstration af teknikker eller maskiner

Beskriv din aktivitet med få ord (se eksempel)

Hvad er de idelle rammer for din aktivitet?
LystMørktUdendørsIndendørsAdgang til vandAdgang til elektricitet

Hvad skal du bruge? (plads, materialer, udstyr, borde, stole? Vi hjælper, hvor vi kan)

Max. antal deltagere (hvis relevant)

En kort beskrivelse af dig selv (se eksempel)

Upload et billede af dig selv (Max. 2 MB min. 800x600 px). Bemærk: ved at uploade accepterer du at billedet bruges på maribocraftdays.dk samt til markedsføring af Maribo Craft Days.

Hjemmeside

Facebook

Instagram

Andet link

Andet vi skal vide?

Ofte stillede spørgsmål

Maribo Craft Days finder sted i uge 41 i Maribo på Lolland

Fem dage med forkælelse for dig, der elsker at bruge dine hænder. Fem dage i hyggelige omgivelser, hvor vi lader os inspirere af håndarbejdet og håndværkets charme.Fem dage, hvor vi handler for fremtiden og for fællesskabet.

Craft elskere mødes med producenter og kunsthåndværkere. Magien slippes løs med kurser, workshops, drop-in værksteder, udstillinger og live demonstrationer, der skal inspirere os til at tænke og handle anderledes i fremtiden.

Du skal stille op, fordi de kribler i dine fingre for at skabe med dine hænder. Du kan godt lide at dele din passion med andre og vil gerne være med til at skabe et fællesskab for mennesker, der skal inspirere os alle til at skabe magi med vores hænder samt få os til at tænke over, hvordan vi for(bruger) vores ressourcer.

Til Maribo Craft Days mødes producenter, professionelle og craft elskere af enhver slags. Det kræver ikke uddannelse at stille op, men en lyst til at inspirere andre med sit håndarbejde eller håndværk og være med til sikre at vi handler for fremtiden. 

Vi leder efter mennesker med hænderne sat godt på og lyst til at dele deres passion og viden med andre. Pileflet, møbelsnedking, patchwork, quilting, strikning eller andet håndarbejde eller håndværk. Har du en passion for eller lyst til at fortælle om craft og bæredygtighed, så er det endnu bedre. 

Vi gør klar til Maribo Craft Days 2020 og du kan være med som udstiller, workshoparrangør, kursusholder eller, hvad du har på hjerte indenfor håndarbejde, håndværk og bæredygtighed. 

Det er muligt at få et sted at sælge dit unikke håndværk på Maribo Craft Days. Det eneste krav er, at det håndværk, du sælger, er lavet af dig og ikke masseproduceres. 

Til Maribo Craft Days vil vi gerne skabe plads til alle, så derfor koster det ikke noget at stille op. Til gengæld forventer vi at du har et åbent sind og lyst til at formidle din passion for håndarbejde eller håndværk. De lokale butikker og foreninger i Maribo stiller deres fine lokaler til rådighed og sammen med frivillige kræfter gør de det muligt for os alle at dele vores passion med hinanden.  

Tilmeldingsfristen til Maribo Craft Days er d. 24. August. Senest i ugen efter bekræfter vi endeligt med flere detaljer om, hvor du skal være, hvornår og hvordan. Vi bekræfter løbende de tilmeldte aktiviteter. Spørgsmål til hej@maribocraftdays.dk

Maribo rummer ikke mindre en fem unikke håndarbejdsbutikker og Lolland har et hav af mennesker, der er gode med deres hænder. Fra professionelle quiltere til guitarbyggere og stenhuggere. Maribo har en fantastisk natur og hyggelige omgivelser og er den perfekte setting for Maribo Craft Days. 

Maribo ligger i centrum af øen Lolland. Der er muligt at komme frem både med bil og tog. Check en uddybet transport guide her

 

Programmet offentliggøres d. 1. September på maribocraftdays.dk/program.maribocraftdays.dk/de-magiske-hænder kan du løbende få en teaser på, hvem der stiller op til Maribo Craft Days

Maribo Craft Days er skabt og skabes af dem, der elsker at bruge deres hænder. I Maribo er der ikke mindre end fem unikke håndarbejdsbutikker og det var én af dem, BEO BEO Quilteværksted, der fik lokket de andre med. Med hjælp fra Iværksætter Lolland og Maribo Handel blev Maribo Craft Days realiseret og nu kommer folk for nær og fjern for at opleve en uge, hvor vi sammen handler for fremtiden. 

Vi anbefaler at du kigger mod Hotel Millings Søpark, der er med til at gøre Maribo Craft Days muligt. Derudover er der i Maribo Ebsens Hotel og også vandrerhjemsmuligheder. Det er dog en god idé at booke i god tid, da der hurtigt kan blive fyldt op i byen i denne uge. Check Visit Lolland-Falster for flere gode tips. 

Som arrangør for du mest ud af Maribo Craft Days ved at være aktiv med det du laver til hverdag. Hvis du sidder og laver dine smykker, syer en kjole eller laver patchwork er det mere interessant for de besøgende. I stedet for at være en messe, hvor der bare er en køber og en sælger, er Maribo Craft Days også et sted, hvor vi kan tage tid til at inspirere og lære af hinanden. Så kort sagt, tag afsted så mange dage som muligt og hav eventuelt en dag, hvor du selv går rundt og besøger de forskellige aktiviteter. Det kunne jo være du fandt en ny partner eller mødte din nye kunde på vejen. 

Vi forventer at du har et åbent sind, et smil på læben og lyst til at formidle din passion for håndarbejde eller håndværk. De lokale butikker og foreninger i Maribo stiller deres fine lokaler til rådighed og sammen med frivillige kræfter gør de det muligt for os alle at dele vores passion med hinanden.

Vi forventer at du er til stede både mentalt og fysisk på de dage og tidspunkter, hvor du har sagt ja til at deltage på Maribo Craft Days. Derudover forventer vi at du kommer med dit eget håndarbejde eller håndværk.

Maribo Craft Days handler om at handle for fremtiden, så derfor opfordrer vi dig også til at stille op med aktiviteter og produkter, der er med til at inspirere os alle til at tænke over, hvordan vi (for)bruger vores ressourcer og får os til at handle for fremtiden!

Ja, vil elsker de frivillige til Maribo Craft Days. Skriv til os på hej@maribocraftdays.dk, hvis du gerne vil være frivillig. 

Keynote Speakers

Bodil Egeberg - Maribo Craft Days
Professionel quilter

Bodil Egeberg

Jeppe Røpke - Maribo Craft Days
Motorsavskunstner

Jeppe Røpke

Aktiv syer og butiksejer

Mariann Christensen

Herdis Balle - Broderimagasinet
Håndarbejdslærer og butiksejer

Herdis Balle

Herdis er uddannet håndarbejdslærer og har i mange år undervist på forskellige aftenskoler. Igennem mere end 60 år har Herdis dedikeret sig til håndarbejdet i sin lille butik, Broderimagasinet, på Østergade i Maribo.

Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Midt på Lolland

I uge 41 går det løs med håndarbejde, håndværk og magiske hænder

Tilmeld dig

Kan du skabe magi med dine hænder? Tilmeld dig med din craft aktivitet til Maribo Craft Days

Send os en besked

Er du i tvivl om noget? Vores fantastiske frivillige svarer så hurtigt som muligt

Maribo Craft Days © 2020. Et koncept udviklet af Iværksætter Lolland. Alle rettigheder forbeholdes.